Hoe houd ik mijn Top coat het langst glanzend?

Een glanzende top coat is de kroon op je perfect gelakte of gezette nagels, maar het kan frustrerend zijn als die glans niet lang blijft zitten. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige tips en trics die je kunt gebruiken om je nagels langer mooi en glanzend te houden. Laten we het eens hebben wat je allemaal kan doen om je top coat zo lang mogelijk te laten glanzen.

Voordat je überhaupt begint met het lakken van de top coat op je nagels, zorg ervoor dat je de nagels volledig schoon en vrij is van stof. Laat geen enkel stofje op de nagel zitten. Dit kan in de top coat komen en hierdoor korrelig aanvoelen wanneer het is uitgehard. Kies geen top coat met een plak laag, maar die direct is uitgehard voor het mooiste resultaat.

Tijdens het uitharden van een top coat is het erg belangrijk dat hij niet tijdens het uithardingsproces uit de lamp word gehaald. Dit verstoord het proces waardoor het product sneller dof kan worden. Wanneer de top coat is uitgehard laat deze dan voor minimaal 30 seconden afkoelen en ga er niet direct met je "vette" vingers overheen.

Voor het behoud van de top coat is het erg belangrijk dat je deze beschermd tegen harde chemicaliën en ruw gebruik. Draag handschoenen tijdens het afwassen of schoonmaken met chemische middelen. Ook is het slim om harde stoten of krassen te vermijden.

Goed gehydrateerde nagelriemen kunnen helpen de algehele gezondheid van je nagels te verbeteren, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan hoe goed je manicure houdt. Gebruik dagelijks nagelriemolie om je nagelriemen en nagels gehydrateerd te houden. 

Wanneer je deze tips uitvoert bij zowel jezelf als dat de klant dit doet zullen jullie langere glans ervaren!


You may also like

Bekijk alles
Example blog post
Example blog post
Example blog post