Algemene vragen

Het is erg belangrijk om het juiste product bij de juiste nageltype te kiezen.

Flexibel product / BIAB / Rubberbase

  • Normale nagels;
  • Korte nagels (lang kan als ze zelf altijd al lang van zichzelf heeft) ;
  • Gezonde nagels;
  • Harde nagels.

Hard product (acryl of acrylgel) / Buildergel

  • Alle nagels : ook voor broze, dunne, flexibele nagels;
  • Alle nagellengtes;
  • Ook voor verlengingen en vormcorrecties.

Gelpolish

Gelpolish is een type nagellak dat ontworpen is om langer mee te gaan dan traditionele nagellak. Het bijzondere aan gellak is dat het moet worden uitgehard onder een LED- of UV-lamp. Dit uithardingsproces zorgt ervoor dat de lak snel droogt en aanzienlijk sterker en duurzamer wordt dan gewone nagellak. 

Gelpolish wordt aangebracht in lagen, te beginnen met een Base Coat, gevolgd door de kleurlak, en eindigt met een Top Coat. Elke laag moet individueel worden uitgehard onder een LED-lamp (wij adviseren minimaal 1 minuut onder een 45 watt lamp) om de lak te verstevigen en de glans te maximaliseren. 


Dit type lak biedt niet alleen een langdurige glans en bescherming voor de nagels, maar helpt ook de natuurlijke nagel te versterken. Hoewel gelpolish de nagels beschermt en versterkt, is het niet bedoeld voor het verlengen van nagels

Door de duurzaamheid en de kwaliteit van de afwerking is gelpolish zeer populair voor zowel thuisgebruik als professionele salonbehandelingen.

Bij Seduce® zijn we trots op de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Wanneer je de stappen zorgvuldig volgt en de juiste producten uit onze collectie gebruikt, garanderen wij dat je manicure of pedicure tot 14 dagen perfect blijft zitten. Ons systeem is ontworpen om je nagels niet alleen een prachtige glans te geven, maar ook om ze te versterken en te beschermen tegen dagelijkse slijtage.

Hier is hoe je het beste resultaat kunt bereiken met onze producten:

1. Begin met een schone, droge nagel voor de beste hechting.

2. Breng onze speciaal geformuleerde Base Coat aan om je nagels te beschermen.

3. Kies je favoriete kleur uit onze uitgebreide collectie gellakken en breng deze zorgvuldig aan.

4. Sluit af met onze Top Coat voor een duurzame glans en extra bescherming.

5. Laat elke laag uitharden onder een LED- of UV-lamp volgens onze aanbevolen tijden om de integriteit van de lak te garanderen.

Door deze stappen te volgen en onze aanbevelingen op te volgen, kun je genieten van een professioneel ogende manicure of pedicure die tot twee weken meegaat. We zijn toegewijd aan jouw schoonheid en tevredenheid en staan achter de kwaliteit van onze producten met deze garantie.

Ja, onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van alle nageltypes. Wij adviseren je wel om de productbeschrijvingen aandachtig door te lezen of contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw specifieke nagelbehoeften.

Absoluut! Onze gelpolish is ontworpen voor gebruik op zowel natuurlijke nagels als kunstnagels. Voor het beste resultaat raden we aan om je nagels voor te bereiden volgens onze handleiding en een basislaag aan te brengen voor de gelpolish.

Ja, bij Seduce® zetten we ons in voor ethische schoonheid. Al onze nagelproducten zijn 100% dierproefvrij. Wij geloven in schoonheid zonder wreedheid.

Seduce® gelpolish kan worden verwijderd door de polish zachtjes af te weken met een speciale remover, maar het kan ook worden verwijderd met ons Typhoon bitje. Doe dit wel met kennis en beleid!

Het gebruik van Seduce® producten is ontworpen om zowel veilig als effectief te zijn, mits de gebruikersinstructies zorgvuldig worden gevolgd. Onze prioriteit is om ervoor te zorgen dat je niet alleen een prachtige manicure of pedicure krijgt, maar dat het proces ook veilig is voor je nagels en huid.

Veiligheidsmaatregelen en Advies

• Voorkom huidcontact: Het is cruciaal om contact van de gelpolish met de huid te voorkomen. Dit helpt mogelijke huidirritaties of allergische reacties te verminderen. Een nauwkeurige toepassing zorgt ervoor dat de lak alleen op de nagels terechtkomt.

• Gebruik een compatibele lamp: Voor optimale resultaten adviseren we het gebruik van een LED- of UV-lamp van Seduce®. Deze lampen zijn specifiek ontworpen om onze gellakken correct en veilig uit te harden, waardoor je verzekerd bent van de beste afwerking en duurzaamheid.

• HEMA-vrije formules: Ons assortiment is grotendeels vrij van Hydroxyethylmethacrylaat (HEMA), wat onze producten geschikt maakt voor zowel professionals als beginnende nagelstylisten. Deze formules zijn ontwikkeld om het risico op allergieën en irritaties te minimaliseren, zonder in te leveren aan kwaliteit of duurzaamheid.

Aanbevelingen voor Gebruik

• Opleiding voor Professionals: We adviseren professionals en degenen die nieuw zijn in nagelstyling om een opleiding te volgen. Dit zorgt voor een correcte toepassing van onze producten en helpt bij het voorkomen van huidcontact, wat essentieel is voor veilig gebruik.

• Veiligheid en Preventie: Onze producten zijn veilig in gebruik als je direct contact met de huid vermijdt. Dit is belangrijk om het risico op het ontwikkelen van allergieën te minimaliseren. Een correcte en zorgvuldige toepassing zorgt voor een veilige en prachtige afwerking.

Bij Seduce® zetten we ons in voor de veiligheid en tevredenheid van onze klanten. Door onze richtlijnen te volgen, kun je genieten van een langdurige, prachtige manicure of pedicure, met de gemoedsrust die komt van het gebruik van producten die ontworpen zijn met jouw welzijn in gedachten.

De top coat laat je 90 seconden uitharden in de lamp. Laat hem erna minimaal 30 seconden afkoelen.

Brush builder "BIAB"

Een brush builder is een flexibele en verstevigende gel speciaal ontworpen voor natuurlijke nagels. Dankzij de flexibele formule kan deze gel moeiteloos meebewegen met de natuurlijke nagelplaat, zonder te barsten of te breken. Let op dat een brush builder niet voor elk nageltype een ideaal product is.

Het kan altijd gebeuren dat een product alsnog breekt. Bij een Brush builder product mag je bij de natuurlijke nagel maar een overlengte hebben van max 3mm. Is dit langer dien je over te stappen naar een steviger product.

Nee, dit hoeft niet. Dit geld wel alleen voor de natuurlijke tinten. Wanneer je aan de slag gaat met gekleurde of glitter tinten dient er wel een base te worden aangebracht om de natuurlijke nagel te beschermen.

Wij gebruiken hiervoor onze brush builder base.

Dit kan gebeuren wanneer de nagels niet dagelijks worden voorzien van een olie. Dit houd zowel de nagel als het product in perfecte conditie. Ook frezen wij de natuurlijke nagel eronderuit om dit probleem te voorkomen.

Nee, helaas is dit niet mogelik om dit uit te voeren met een brush builder. Het product is te flexibel om de nagel te verlengen. Mits je de verlenging maakt met een Acryl, Acrylgel of onder Build and beyond gel.

Xtreme power Acrylgel

Een rubberbase gebruiken wij als basis van een acrylgel systeem. Deze harden wij 60 seconde uit in een led-lamp.

De xtreme power acrylgel dient 90 sec. te worden uitgehard in een led-lamp.

Verzenden

Bestellen op werkdagen voor 13:00u betekent dat je bestelling dezelfde werkdag verzonden wordt! Houd er echter rekening mee dat er altijd wijzigingen kunnen optreden, bijvoorbeeld door feestdagen of vakantieperioden.

Nederland: €6,12 | GRATIS boven de €100

Belgie: €8,49 | GRATIS boven de €125

Voor overige landen bekijk onze verzendpagina.

Retourneren

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je kunt niet-geopende en ongebruikte producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren, met uitzondering van gelpolish en brush builders vanwege hygiënische redenen. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons retourbeleid.

De verzendkosten voor het terug sturen van jouw pakket dien je zelf te betalen. Deze word niet vergoed door ons.

Nee, retour producten kunnen helaas niet meer naar ons worden geretourneerd.

Dit duurt max 5 werkdagen, maar meestal is het binnen 2 dagen verwerkt.

Wanneer het producten zijn die geretourneerd kunnen worden is het mogelijk. Heb je een bestelling met gelpolish of andere producten errin is het niet mogelijk om deze te retourneren. Bekijk ons retourbeleid

Nee, dit is uiteraard niet meer mogelijk wanneer de verzegeling is verbroken.

Kortingscode(s)

Helaas is het niet mogelijk een eventuele kortingscode toe te voegen aan je bestelling, nadat je hem hebt besteld/betaald.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je kan maar 1 code gebruiken.

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Helaas is het niet mogelijk om na je bestelling de korting te verrekenen of nog korting te krijgen. Het word niet verrekend op eerder bestelde bestellingen.