HealthInsider

Categorie - Beauty

Romina (32) Zette De Nagelsalon Branche Op Zijn Kop: Ontdek Het Geheim Achter Haar Virale TikTok Merk Seductionail

door Marga Hoogesteen, 2 dagen geleden, Adv.

Op TikTok behaalde ze in mum van tijd duizenden volgers met het enthousiast delen van tips om je nagels te lakken als een professional. Wij onderzochten het geheim achter de succesvolle Romina (32), en kwamen er al gauw achter wat maakt dat haar fans zo weg zijn van haar merk Seductionail. Wat we ontdekten zal je verbazen.

Een blik op alle frustraties...

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal wel eens geprobeerd zelf onze nagels te lakken. Op Pinterest of TikTok kwam je leuke inspiratie tegen, en je dacht: ''Dat moet ik zelf toch ook wel kunnen.''

 

Bij veel vrouwen eindigt dit enthousiasme al snel in frustratie, want toen we meer van 250 van onze lezers vroegen naar hun grootste probleem met nagels lakken vloog de één na de andere reden ons om de oren. Maar wat zijn die frustraties eigenlijk? We sommen het voor je op:

Verkleuren/Vervagen: Is je topcoat binnen een week al vervaagd? Je bent niet de enige... Meer dan 80% herkent zich hierin, zowel bij goedkope als enkele dure merken.

Moeilijk Aanbrengen: Hoe leuk is het om rustig op je vrije zaterdagmiddag zelf je nagels te lakken! Althans.. Zolang je er handig in bent en je spullen meewerken. Er is niks vervelender dan in opperste concentratie je gellak aanbrengen terwijl die niet goed blijft zitten of erg slecht droogt.

Beperkte Kleurkeuze: Smaken verschillen. Zo zoekt de één een kanariegele gelpolish, terwijl jij misschien liever een rustige winterkleur de voorkeur geeft. 3 op de 4 vrouwen gaat als zij nagellak shopt naar meer dan 1 winkel, simpelweg omdat het lastig is om precies te vinden wat bij hen past.

Sabine (26): ''Achteraf denk ik; had ik dit maar eerder geweten.''

Oke, genoeg over alle frustraties, je snapt ons punt. Is het niet net zo handig om je nagelproducten gewoon online te bestellen? Sabine (26) vertelt: ''Ik praat er niet graag over omdat ik me er onzeker over voel, maar mijn nagels zijn van zichzelf erg zwak en lijken vrij mannelijk, ik vind ze niet mooi. De enige salon waar ik me op mijn gemak voel heeft vaak geen plek, en daarom koop ik eigenlijk al jaren online zelf mijn nagelproducten.''

 

''Makkelijk is dat niet geweest, want inmiddels heb ik al meer dan 15 merken getest. Veel zijn best prima, maar als ik iets heb geleerd is dat de duurdere merken niet perse beter zijn, en dat er altijd wel iets op producten aan te merken valt. Ik zal geen merken noemen, maar ik herken me zeker in jullie frustraties'', aldus Sabine.

 

''Dit veranderde eigenlijk vrij snel toen ik via TikTok een video tegenkwam van Romina. Ik had nog nooit van haar gehoord, maar ze deelt in korte video's enthousiast hoe je in simpele stappen zelf je nagels lakt als een professional. Ook heeft ze haar eigen webshop, die ze natuurlijk via TikTok promoot. 

 

Ik ben altijd vrij sceptisch, maar ik besloot haar toch te volgen. Na haar producten een keer te hebben geprobeerd was ik verkocht. Achteraf denk ik; had ik dit maar eerder geweten. Inmiddels heb ik al meer dan 20x besteld, en los van dat haar producten kwalitatief supergoed zijn gun je het haar ook gewoon.''

Wie is Romina? En is haar merk zo goed als haar fans beweren?

Na een snelle online zoektocht snappen we al snel waarom de succesvolle 32-jarige onderneemster op TikTok duizenden volgers heeft. Ze promoot niet zomaar haar eigen producten, maar deelt vanuit oprecht enthousiasme leuke tips en tricks met haar fans. Niet alleen jonge meiden, maar ook professionele nagelsalons shoppen inmiddels graag via haar webshop.

 

In een persoonlijk gesprek vertelt Romina meer over haar merk achter de schermen: ''Het geld, succes of al dat soort dingen is nooit belangrijk voor me geweest. Ik ben dagelijks bezig om vrouwen blij te maken met mooie nagels, en dat is wat ik vol passie blijf doen. Dat het zo'n succes is op TikTok had ik zelf nooit durven dromen, maar het is natuurlijk superleuk om op die manier een hoop vrouwen blij te maken. De positieve reacties maken dat ik dit werk met passie en liefde doe.''

Wat maakt dat Seductionail viraal gaat? Wat is het geheim achter dit merk?

''Dagelijks hoor ik in mijn salon de frustraties die vrouwen hebben, en op een gegeven moment dacht ik: ik ga mijn eigen merk beginnen! Of ik echt een geheim heb weet ik niet, maar het allerbelangrijkste is voor mij de kwaliteit. Meer dan 2 jaar heb ik kritisch mijn producten getest voor ik het goed genoeg vond om anderen te laten proberen. Het moet zo ontzettend goed zijn dat ook andere professionele salons vol trots werken met mijn producten'', aldus Romina.

 

En dat laatste is inmiddels het geval, want waar ze enkele jaren geleden begon met 5 producten biedt Seductionail inmiddels meer dan 200+ verschillende gellaks, gelpolish, bruish builders (BIAB), nagelvijltjes, typhoon bitjes, en zelfs cursussen en trainingen.

Is haar merk het uitproberen waard? 

Hier is onze conclusie:

Waar we als redactie vaak vrij kritisch zijn, overtuigd Romina's kennis en enthousiaste verhaal ons van haar goede intenties, dat online door haar fans en door de tientallen positieve reviews nog eens wordt bevestigd. 

 

Juist doordat ze haar merk vanuit passie en frustratie is gestart, maar het persoonlijk weet te houden en zicht richt op kwaliteit maakt dat Seductionail het proberen waard is.

 

Verlang jij ook naar stevige mooie nagels zonder de frustraties van afbladderende lak, verkleuring, of het moeilijk kunnen verwijderen ervan? 

 

Bekijk dan hieronder de tijdelijke actie die we in samenwerking met Romina speciaal voor onze lezers hebben geregeld.

BELANGRIJKE UPDATE:

Speciaal voor onze lezers hebben we een welkomskorting van 10% gerealiseerd voor iedereen die Seductionail een keer wil uitproberen. Ook bestel je eenvoudig via Klarna, zo loop je geen risico en betaal je pas achteraf.

 

Nieuwsgierig geworden? Klik op de link hieronder om de korting te activeren en de webshop te bekijken. Of gebruik code 'ROMINA10'...

 

Let op: Helaas is de voorraad vanwege enorme populariteit tijdelijk beperkt. Als onderstaande knop niet meer werkt betekent het dat je helaas een aantal dagen zult moeten wachten.

ACTIVEER KORTING

✔️ Kortingscode: ROMINA10

00
Uur
00
Min
00
Sec